Contact:
Dave Lukassen, tel 06-11392439
Sjoerd Derks,     tel 06-50512669

e-mail: deluxschilders@hotmail.com
Heeft u schilderplannen? Dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van deskundig persoonlijk advies, professioneel vakwerk en een eerlijke prijs. Daarom neemt u het liefst een betrouwbare vakschilder in de armen. Die luistert goed naar uw wensen, kijkt zorgvuldig naar de situatie en staat garant voor perfecte resultaten.

Wij staan u bij van A tot Z
Bij vakschilder bedrijf Delux kunnen wij u van A tot Z bijstaan voor uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Graag kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken en te adviseren over kleuren en mogelijkheden. Geheel vrijblijvend. Daarna krijgt u een duidelijke prijsopgave zodat u vóóraf precies weet waar u aan toe bent.

Schilderwerk waar u nog lang plezier van heeft
Uiteraard kunt u bij ons rekenen op onberispelijk schilderwerk. Daarom werken wij alleen met verf van professionele topkwaliteit, bestand tegen weer en wind. U wilt immers nog lang plezier hebben van uw mooi geschilderde woning of bedrijfspand.

Regelmatig onderhoud is het behoud van uw pand en schilderwerk
Zelfs het beste schilderwerk heeft onderhoud nodig. Met een goed onderhoudsplan voor het buitenschilderwerk weet u zeker dat uw mooie schilderwerk ook mooi blijft. Het behoedt u tevens voor reparaties die te voorkomen zijn. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.

Wilt u uw schilderplannen vrijblijvend voorleggen aan de professional? Bel ons gerust op voor een afspraak, ons advies verplicht u tot niets. Graag tot ziens!